s-rebrov-viznav-nevdalim-vistup-dinamo-v-lizi-chempioniv

С.Ребров визнав невдалим виступ "Динамо" в Лізі Чемпіонів

 • 9104 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Київське "Динамо" втратило шанси залишитися у весняній частині єврокубків, але збирається з честю покинути Лігу Чемпіонів УЄФА, перемігши вдома "Бешикташ". Таку думку висловив головний наставник "біло-синіх" Сергій Ребров, повідомляє УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Ми будемо грати за честь "Динамо" і України. Крім цього кожен гравець повинен показати своє бажання виступати в нашому клубі. Результат або гра? А що таке хороша гра? Про це можна довго сперечатися. Одному подобається, коли команда здорово обороняється і контратакує. Іншому - коли багато контролює м'яч. Важко задовольнити всіх. Напевно, в цьому матчі особливо важливий результат, адже в разі успіху команда зможе отримати позитивний психологічний заряд", - зазначив наставник.

Окрім того, С.Ребров вважає великим досвідом виступ у цьогорічному груповому етапі Ліги чемпіонів, попри незадовільні результати.

"Звичайно, наш результат нікого не влаштовує, проте це великий досвід. Ми виступили невдало - визнаю. Але я вважаю, що ми жодного матчу не програли, що називається, начисто. Гравці не реалізували багато моментів, зробили ряд нехарактерних помилок в обороні, що укупі з іншими причинами призвело до такого фіналу", - додав український фахівець.

Нагадаємо, гравці київського “Динамо” запросили вболівальників прийти 6 грудня на НСК "Олімпійський" та підтримати команду у матчі останнього раунду групового етапу Ліги Чемпіонів проти турецького “Бешикташа".

Українські Національні Новини

Спорт