saakashvili-podav-klopotannya-pro-znyattya-zaboroni-na-vyizd-v-ukrayinu

Саакашвілі подав клопотання про зняття заборони на в'їзд в Україну

 • 13876 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі відразу ж після оголошення в неділю даних екзитполів за підсумками другого туру президентських виборів повідомив, що вже подав клопотання про зняття з нього заборони на в'їзд в Україну. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Грузія-Online".

"У мене є квиток, і я вже звернувся через юриста до СБУ зняти заборону, яку президент Петро Порошенко незаконно ввів проти мене, щоб я зміг прилетіти і захистити себе", - заявив він в ефірі одного з українських телеканалів.

Говорячи про результати екзитполів, Саакашвілі зазначив, що "це - справжня електоральна революція".

"Народ України вимів мітлою весь старий політичний клас, - вважає він. - Вони голосували не просто проти Порошенка, а проти всіх старих політиків, проти грабунку і проти приниження".

Разом з тим, колишній губернатор Одеської області вважає, що Володимиру Зеленському доведеться "дуже туго", бо йому прийдеться боротися "не просто зі старим політичному класом, а з мафією, яка десятиліттями вибудовувала схеми".

Нагадаємо, оголошено результати Національного екзит-полу після завершення повторного голосування на виборах президента України. Згідно з їхніми даними перемагає Володимир Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика