saakashvili-rozpoviv-pro-zustrich-z-poroshenkom-pislya-vidvorennya

Саакашвілі розповів про зустріч з Порошенком після видворення

 • 21668 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Колишній президент Грузії, екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі, якого у період президентства Петра Порошенка позбавили громадянства та видворили з України, випадково зустрівся з ним на з'їзді Європейської народної партії. Про це Саакашвілі розповів в ефірі одного з телеканалів, передає УНН.

"Я зустрічав його, я був на з’їзді Європейської народної партії, я почесний голова Грузинської народної партії, а він як лідер БПП. Ми зустрілися дуже близько, прямо обличчями зіткнулися, і знаєте, що я зробив? Просто пройшов повз. Охорона думала, що я його зараз покусаю, вони розгубилися, зайняли периметр... А я просто пройшов", - розповів Саакашвілі.

Він додав, що у нього є "особиста причина бути на нього злим, але нема особистих образ".

Як повідомляв УНН, екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі прилетів у Київ. 

Раніше Президент України Володимир Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство. Це сталося після того, як у лютому 2018 року Саакашвілі видворили до Польщі як особу, яка незаконно прибула з території цієї країни 10 вересня 2017 року. Політик після цього жив у Нідерландах.

Нагадаємо, екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що не подасть руку п’ятому Президенту України Петру Порошенку.

Українські Національні Новини

Політика