sabotazh-ta-shkidnitstvo-suschenko-otsiniv-napadki-nardepa-yatsenka-na-golovu-cherkaskoyi-oda

"Саботаж та шкідництво": Сущенко оцінив нападки нардепа Яценка на голову Черкаської ОДА

 • 296039 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Дії нардепа Антона Яценка, спрямовані на дискредитацію голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця, є саботажем та шкідництвом. Про це у коментарі УНН заявив колишній політбранець кремля, а нині перший заступник голови Черкаської облради Роман Сущенко.

Цитата

“Дії нардепа Яценка, спрямовані проти начальника Черкаської обласної військової адміністрації інтерпретується у Карному кодексі не просто наклепом, а реальним саботажем та шкідництвом. Правову оцінку активності цього персонажа мають надати компетентні органи. Певен, що вони працюють над цим. Цілком можливо, його дію можна трактувати як колабораціонізм. Вважаю, що оцінку діяльності Яценка мають дати не лише виборці, слідчі та патріоти, а й його однопартійці”, – зазначив Сущенко.

Нагадаємо

Антон Яценко раніше мав вплив на місцеву владу в Умані, що на Черкащині. Однак він втратив контроль після того, як зник з області на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Його зникнення пов’язують з приїздом в Україну колишнього очільника Черкаської ОДА та “ексрегіонала” Сергія Тулуба, який втік з України у 2014 році.

Після свого повернення до Умані Яценко розгорнув боротьбу з місцевою владою. Зокрема, він активно критикує мера Умані Ірину Плетньову, яка раніше була його помічницею. А також тероризує кримінальними справами голову Черкаської ОВА Ігоря Табурця, на захист якого стали місцеві черкаські депутати.

Українські Національні Новини

Політика