sadoviy-rozpoviv-pro-vibori-i-plani

Садовий розповів про вибори і плани

 • 6212 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. За словами лідера партії "Об'єднання "Самопоміч" Андрія Садового, політична сила братиме участь у президентських і парламентських виборах, які відбудуться в 2019 році. Про це Садовий повідомив журналістам в кулуарах Ялтинської європейської стратегії в п'ятницю, 14 вересня, передає УНН.

"Самопоміч" буде брати участь у виборах - і президентських, і парламентських", - сказав він.

При цьому, Садовий не уточнив, хто саме від "Самопомочі" буде балотуватися в Президенти.

"Як будь-яка європейська партія, ми повинні мати декількох кандидатів - і на президента, і прем'єра. Ми сьогодні шукаємо гідних кандидатів на міністрів від "Самопомочі", - уточнив він.

Крім того, за словами Садового, на парламентських виборах його партія має намір координуватися з іншими політичними силами, проте з якими саме, політик не уточнив.

Як писав УНН, "Самопоміч" стрімко втрачає підтримку виборця. За даними останніх соціологічних опитувань, партія поки не долає 5% бар'єр для проходження в Раду.

За словами політолога Володимира Цибулька, причина падіння рейтингів "Самопомочі" в наявності внутрішньопартійного розколу. Крім того, виборці відвертаються від політсили через лобіювання їх представниками антисоціальних законів.

Мова, зокрема, про "аптечний" законопроект Ірини Сисоєнко, який може привести до тотального руйнування конкуренції на ринку аптечнх послуг і, як наслідок, до значного подорожчання ліків.

Українські Національні Новини

Політика