sam-zakhlinetsya-u-produktakh-vlasnoyi-propagandi-sbu-ne-planuye-vbivati-solovyova

Захлинеться власною пропагандою: СБУ не планує вбивати соловйова

 • 99123 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Служба безпеки України не планує вбивати кремлівського пропагандиста Володимира соловйова. Про це УНН повідомляє з посиланням на СБУ.

Цитата

"Служба безпеки України з цікавістю ознайомилася із черговим "креативом" фсб рф, яка "героїчно затримала неонацистів", що нібито планували вбивство "громадського діяча" володимира соловйова на замовлення СБУ", - ідеться в повідомленні.

Деталі

В СБУ повідомили, що системно працюють над посиленням безпеки держави й не мають наміру всерйоз коментувати нові фантазії російських спецслужб, котрі просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії.

"в. соловйов є не громадським діячем, а звичайним пропагандистом - російським аналогом Геббельса - котрий обов‘язково відповідатиме за свої злочини в міжнародних судах після перемоги України. СБУ не має жодних планів щодо вбивства в. соловйова. Водночас, враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, які транслює ця особа, вона може самотужки захлинутися у "продуктах" власної низькопробної пропагандистської діяльності", - ідеться в повідомленні.

Доповнення

Федеральна служба безпеки росії заявила про запобігання замаху на кремлівського пропагандиста володимира соловйова. Вбивство нібито планувала "неонацистська терористична організація" на замовлення Служби безпеки України.

Українські Національні Новини

Суспільство