samit-mizh-donaldom-trampom-ta-kim-chen-inom-ymovirno-vryatovaniy

Напередодні саміту: Трамп схвально відгукнувся про переговори з КНДР

 • 7804 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Переговори на вищому рівні між Держсекретарем США Майком Помпео та високопоставленим представником з Північної Кореї щодо майбутнього саміту між президентом США Дональдом Трампом та північнокорейським лідером Кім Чен Ином пройшли успішно. Таку думку висловив президент США на своїй сторінці в Twitter, передає УНН.

"Дуже хороші переговори з Північною Кореєю", - написав він.

Як зазначається у Twitter голови Держдепу США,представник КНДР в п'ятницю має відвідати Вашингтон та передати листа від Кім Чен Ина.

Нагадаємо, 31 травня Держсекретар США Майкл Помпео позитивно оцінив робочу вечерю з завідувачем відділу єдиного фронту Трудової партії КНДР Кім Ен Чхолем.

Як раніше повідомило американське інформаційне агентство Associated Press (АР), робоча вечеря тривала близько півтори години. Помпео і Кім Ен Чхоль зустрілися в одному з готелів району Манхеттен. АР та інші американські ЗМІ не розкривають назву цього готелю, відомостей про зміст бесіди держсекретаря США і емісара КНДР поки немає.

Як повідомила раніше прес-секретар Білого дому Сара Сандерс, у Майкла Помпео відбудеться спочатку робоча вечеря з Кім Ен Чхолем. Потім їх ще чекає “повний день зустрічей” в четвер. Як зазначало агентство Yonhap News, Кім Ен Чхоль зустрічається з Помпео для обговорення останніх приготувань до саміту КНДР і США.

Українські Національні Новини

Новини Світу