samit-nato-ne-obiyshovsya-bez-konfuziv-pered-startom-zagubili-baydena

Саміт НАТО не обійшовся без конфузів: перед стартом "загубили" Байдена

 • 24063 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Щойно в Брюсселі стартував саміт Північноатлантичного альянсу на найвищому рівні. Це – перший саміт Альянсу за участі президента США Джо Байдена, переда кореспондент УНН.

Деталі

Так, саміт, який мав стартувати в 14:30 за київським часом, стартував із запізненням. Серед іншого, винуватцем цього міг стати і американський президент. Так, справа у тому, що під час протокольного фото з Генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, який по черзі фотографувався з іноземними лідерами, сталось дещо дивне: Генсек по черзі робив світлину майже з усіма учасниками засідання, після чого пішов. Однак, світлини з президентом США він так і не зробив – Джо Байдена навіть не було оголошено.

За декілька хвилин Столтенберг повернувся, уже з Байденом. За чиєї вини стався конфуз – не відомо: можливо, президента США затримали на зустрічі, або він не знайшов дороги до місця протокольного фото.

Пізніше лідери, вже всі разом, зайшли всередину штаб-квартири НАТО, де зробили загальне фото та подивились презентацію.

Офіційна зустріч стартувала о 14:55, з виступу бельгійської сторони. Після чого, розпочалась закрита частина засідання.

Додамо

У понеділок, 14 червня, в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі стартує саміт глав держав і урядів країн-членів Альянсу. Вперше захід відвідає президент Сполучених Штатів Джо Байден.

Українські Національні Новини

Новини Світу