san-antonio-spers-virvali-peremogu-v-indiani-peysers

"Сан-Антоніо Сперс" вирвали перемогу в "Індіани Пейсерс"

 • 12117 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. У матчі регулярного чемпіонату НБА "Сан-Антоніо Сперс" на домашньому паркеті за присутності 18 418 уболівальників завдав поразки "Індіані Пейсерс" з рахунком 100:99, повідомляє кореспондент УНН.

Жодній з команд від старту до кінця зустрічі не вдалося відірватися в рахунку одна від одної. За результату 99:98 на користь представника Східної конференції, "Сперс" взялися до тактичних фолів. Захисник "Пейсерс" Монта Елліс встав на лінію штрафних кидків, але не реалізував жодної з двох спроб. Таким перебігом подій скористалися гравці "Сан-Антоніо", а саме лідер техасців форвард Кавай Леонард. Його кидок з відхиленням приніс перемогу господарям паркету – 100:99.

К.Леонард став найрезультативнішим гравцем зустрічі, набравши 31 очко і 10 підбирань. У складі "Індіани", найкращим став П.Джордж – 22 очки.

Відзначимо, що "Сперс" з 46 перемогами в 69 поєдинках знаходяться на другій позиції Західної конференції поступаючись тільки "Голден Стейт Ворріорс". "Індіана" входить до зони плей-офф Сходу – 31 виграш при 30 програшах.

Як повідомляв УНН, О.Лень провів результативний матч у складі "Фінікс Санс".

Українські Національні Новини

Спорт