sanktsiyi-proti-rf-koshtuvatimut-ekonomitsi-britaniyi-6-milyardiv-funtiv-sterlingiv-protyagom-devyati-rokiv-the-telegraph

Санкції проти рф коштуватимуть економіці Британії 6 мільярдів фунтів стерлінгів протягом дев'яти років - The Telegraph

 • 185577 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс ввела заборону на експорт багатьох предметів, включаючи предмети розкоші, товари для нафтопереробки та продукти квантових обчислень. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Telegraph.

Деталі

Економіка Великобританії зазнає збитків у розмірі 6,2 мільярда фунтів стерлінгів від санкцій, введених проти росії після її війни в Україні.

Офіційний аналіз торговельних заходів, оприлюднених на початку цього місяця, показав, що обмеження завдадуть багатомільярдного удару по економіці протягом наступних дев’яти років.

6 квітня міністерка закордонних справ Ліз Трасс оголосила про заборону на експорт ряду предметів, включаючи предмети розкоші, товари для нафтопереробки та енергоносії. Ці заходи також заборонили імпорт деяких виробів із заліза та сталі.

Трасс сказала, що ці заходи спрямовані на припинення війни Володимира Путіна за допомогою "найсуворіших санкцій". Велика Британія також заморозила активи найбільших російських банків і націлилася на ще вісім олігархів з країни.

Нагадаємо

Британія передасть Україні 20 самохідних артилерійських установок AS-90 на цьому тижні – ЗМІ

Українські Національні Новини

Новини Світу