sanktsiyi-vzhe-ne-podarunok-dlya-ekonomiki-podolyak-pro-vimogi-rf-za-rozblokuvannya-portiv-ukrayini

Санкції вже не подарунок для економіки: Подоляк про вимоги рф на розблокування портів України

 • 102034 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк повідомив, що вимога рф зняти санкції за розблокування українських портів підтвердила серйозний вплив санкцій Заходу на російську економіку. Про це повідомляє УНН із посиланням на Twitter Подоляка.

Цитата

"Три місяці кремль розповідає, що санкції – це величезне щастя та подарунок для економіки. А тепер мзс росії вимагає зняти санкції за розблокування українських портів. Якщо санкції роблять вас сильнішими, навіщо їх скасовувати? Все ж іде за планом, пане руденко, чи не так?" – написав Подоляк.

Три місяці Кремль розповідає, що санкції – це велике щастя й подарунок для економіки. А тепер @MID_RF вимагає зняти санкції за розблокування  портів. Якщо санкції роблять вас сильнішими, навіщо їх скасовувати? Все ж іде за планом, пане Руденко, чи не так?

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) May 25, 2022

Нагадаємо

В росії заявили, що нібито готові надати гуманітарний коридор для виходу з України суден з продовольством. В обмін на це країна-агресор вимагає скасувати деякі санкції та розмінувати всі українські порти.

 

Українські Національні Новини

Суспільство