sap-mozhe-peredati-do-sudu-obvinuvalniy-akt-schodo-m-okhendovskogo-na-pochatku-lyutogo

САП може передати до суду обвинувальний акт щодо М.Охендовського на початку лютого

 • 7208 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Спеціалізована антикорупційна прокуратура планує передасть обвинувальний акт щодо голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського на початку лютого, якщо встигне виконати заплановані слідчі дії. Про це повідомив у коментарі УНН заступник керівника САП Володимир Кривенко.

"У нас є декілька міжнародних доручень, слідчих дій, які потрібно виконати. Якщо ми встигнемо (виконати ці слідчі дії – ред.), то ми передамо (обвинувальний акт щодо М.Охендовського до суду – ред.) в кінці січня на початку лютого", - сказав заступник керівника САП.

Нагадаємо, сьогодні Солом’янський районний суд Києва обрав для голови ЦВК Михайла Охендовського запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Також суд відмовив САП у відстороненні М.Охендовського від посади голови ЦВК.

Як повідомляв УНН, 13 грудня детективи НАБУ повідомили голові ЦВК Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (“Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище”). Вказані статті діяли на момент скоєння злочину.

Українські Національні Новини

Політика