savchenko-poprosila-sud-vklyuchiti-translyatsiyu-zasidannya-v-interneti

Савченко попросила суд включити трансляцію засідання в Інтернеті

 • 8482 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Заарештований народний депутат Надія Савченко заявила клопотання про пряму трансляцію в мережі Інтернет судового засідання Шевченківського районного суду Києва, який розглядатиме клопотання прокуратури про обмеження їй, Володимиру Рубану та адвокатам строків на ознайомлення з матеріалами справи, передає кореспондент УНН.

"Прошу включити пряму трансляцію". – сказала Савченко. Суддя Андрій Осаулов на місці ухвалив оголосити годинну технічну перерву для підключення трансляції.

Варто зазначити, що за цей час один адвокат Андрій Левковець має ознайомитися із матеріалами справи, оскільки суд не надав йому для цього додаткового часу.

Нагадаємо, 21 вересня сторона захисту Савченко на засіданні Шевченківського районного суду Києва заявила відвід судді. Засідання перенесли на понеділок 24 вересня.

Як повідомляв УНН, прокуратура подала до Шевченківського районного суду Києва клопотання про встановлення захисту Надії Савченко та Володимира Рубана строку ознайомлення з матеріалами досудового розслідування.

Нагадаємо, 2 серпня 2018 року Генеральний прокурор Юрій Луценко оголосив про завершення слідства у справі Савченко-Рубана. Він наголосив, що слідство зібрало достатньо доказів щодо підготовки підозрюваними теракту.

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос очікує, що справа Савченко-Рубана буде передана до суду у жовтні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП