savchenko-povidomila-scho-pochuvayetsya-normalno-i-prodovzhuye-goloduvannya

Савченко повідомила, що почувається нормально і продовжує голодування

 • 13632 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Народний депутат України Надія Савченко повідомила, що почувається нормально і продовжує голодування. Про це вона сьогодні завила журналістам перед засіданням Шевченківського райсуду з обрання їй запобіжного заходу, передає кореспондент УНН.

"Нормально я почуваюся… У мене була просто стоматологічна операція, я вживала лікувальне харчування, щоб антибіотики не створили язву в організмі. Зараз все нормально, шви зняли, заживає. Я далі продовжую голодовку", - сказала вона.

Надія також повідомила, що найменше скучила за депутатською роботою.

"За життям на волі завжди скучаєш. За депутатською роботою я, напевне, скучила найменше. Але це все-одно залишається моєю роботою", - сказала вона.

Нагадаємо, 23 березня Шевченківський районний суд Києва обрав народному депутату Надії Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня.

Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт.

У ВР Савченко затримали, зачитавши їй повідомлення, у чому її підозрюють: злочини, передбачені ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ст.112, ч.1 ст.14 ч.3 ст.258, а також ч.1 ст.258-3 ККУ.

Генпрокурор Луценко раніше заявив, що є незаперечні докази того, що Савченко особисто планувала провести теракт в парламенті.

Українські Національні Новини

Суспільство