savchenko-stverdzhuye-scho-videodokazi-sbu-v-yiyi-spravi-nalichuyut-ponad-sto-godin

Савченко стверджує, що відеодокази СБУ в її справі налічують понад сто годин

 • 12751 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Заарештований народний депутат Надія Савченко стверджує, що зібрані СБУ відеодокази її вини налічують 109 годин. Про це Савченко заявила сьогодні в Апеляційному суді Києва, який розглядає скаргу на продовження їй запобіжного заходу, передає кореспондент УНН.

"На тих записах понад 109 годин. Я не уявляю який суд зможе все це передивитися. Але продивившись все стане на свої місця і доведе мою невинуватість", - сказала Савченко.

Вона додала: "СБУ, коли злочину не має може створити сюрреалістичне кримінальне видовище, а я можу створити сюрреалістичне політичне видовище у Верховній Раді".

Нагадаємо, 15 травня Шевченківський районний суд Києва продовжив ще на два місяці строк тримання під вартою народному депутату Надії Савченко.

22 березня Верховна Рада надала дозвіл на затримання та арешт Надії Савченко.

У ВР Савченко затримали, зачитавши їй повідомлення, у чому її підозрюють: злочини, передбачені ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ст.112, ч.1 ст.14 ч.3 ст.258, а також ч.1 ст.258-3 ККУ.

Генпрокурор Луценко раніше заявив, що є незаперечні докази того, що Савченко особисто планувала здійснити теракт в парламенті.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП