sberbank-rf-maye-pripiniti-svoyu-diyalnist-v-ukrayini-a-avakov

Сбербанк РФ має припинити свою діяльність в Україні – А.Аваков

 • 14430 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав Національний банк України припинити роботу в Україні Сбербанку Російської Федерації. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Вважаю за необхідне негайну реакцію НБУ! Сбербанк Росії повинен припинити свою роботу в Україні! Нехай насолоджуються "фінансовим раєм" за законами самозваних ДНР і ЛНР", - написав А.Аваков.

За його словами, банк,"що підтримує засуджене світовою спільнотою - визнання документів маріонеткових режимів і анексію українських територій" не може працювати в Україні.

"Сбербанк Росії буде приймати в застави вкрадену в Української держави і приватних осіб власність в денеері (ДНР – ред.), видавати за це кредити ??? І при цьому працювати і в Україні?! Банк, по суті обслуговуючий і підтримує незаконні режими бойовиків - по суті їх фінансує - буде і далі оперувати з грошима українців, заробляти прибуток на нас і .. інвестувати в бойовиків ДНР / ЛНР ??? !!", - підкреслив А.Аваков.

Нагадаємо, “Сбербанк Росії” заявив, що готовий обслуговувати у своїх відділеннях клієнтів з паспортами “ДНР” та “ЛНР”.

Українські Національні Новини

Політика