sbu-blokuvala-kontrabandu-steroyidiv-v-ukrayinu-na-pivmilyon-griven

СБУ блокувала контрабанду стероїдів в Україну на півмільйон гривень

 • 11612 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Служба безпеки України блокувала контрабанду стероїдів в Україну на майже півмільйона гривень. Про це повідомила прес-служба СБУ, передає УНН.

За даними прес-служби, співробітники Служби безпеки України блокували у Сумській області протиправне переміщення заборонених сильнодіючих препаратів в Україну. Оперативники спецслужби встановили, що мешканець регіону планував переправити через державний кордон поза встановленими пунктами пропуску велику партію стероїдів для продажу.

Правоохоронці затримали зловмисника поблизу держкордону у Великописарівському районі. Слідчі СБУ виявили у фігуранта провадження сімдесят тисяч пігулок та близько шести тисяч ампул, які містять сильнодіючі речовини, зокрема, анаболічні стероїди.

Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 201 ККУ (Контрабанда у великих розмірах) та обрання міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають для встановлення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Нагадаємо, на Харківщині попередили контрабандне ввезення книжок та товарів народного вжитку з території країни-агресора на понад мільйон гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП