sbu-nakrila-regionalniy-oseredok-partiyi-shariya

СБУ накрила регіональний осередок "партії Шарія"

 • 165446 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. На Рівненщині Служба безпеки України заблокувала діяльність місцевого осередку "партії Шарія", повідомили у спецслужбі, пише УНН.

Цитата

"На Рівненщині Служба безпеки заблокувала діяльність місцевого осередку «партії Шарія». Викрито понад 300 осіб, які проводили спеціальні інформаційні операції на користь рф. Через соціальні мережі, регіональні інтернет-ресурси та Telegram-канали пропагандисти умисно поширювали маніпулятивну та викривлену інформацію про війну та події в Україні", - йдеться у повідомленні.

Наразі всі канали, через які поширювалася ворожа пропаганда, як зазначається, заблоковано, з викритими особами проводяться відповідні слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ: в Іспанії затримали проросійського блогера Анатолія Шарія

Доповнення

Також СБУ на Волині та Донеччині викрила чотирьох неповнолітніх інформаторів. "У Луцьку правоохоронці звернули увагу на трьох підлітків, які постійно крутилися біля одного з блокпостів. А у Новолуганську через Telegram-месенджер окупант встановив контакт з неповнолітньою українкою. Він пообіцяв «гонорар» за інформацію про позиції ЗСУ та фото місць обстрілів", - розповіли у спецслужбі.

У Києві спецпризначенці СБУ затримали агента рф, який коригував ворожі ракетні обстріли по столиці.

У Сумській області співробітники СБУ затримали голову Буринської територіальної громади. Його підозрюють у співпраці з окупантами.

В Одесі СБУ нейтралізувала кримінальне угрупування, яке загрожувало безпеці й спокою мешканців міста.

Українські Національні Новини

Суспільство