sbu-oprilyudnila-video-z-rozmovami-pro-pidkup-ukrayinskikh-politikiv-za-rosiyski-groshi

СБУ оприлюднила відео з розмовами про підкуп українських політиків за російські гроші

 • 12656 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Служба безпеки України оприлюднила відео з перехопленням розмов групи посередників, які брали російські гроші для підкупу українських політиків, передає УНН.

Як зазначається, розмови стосуються "злочинної діяльності групи осіб, як отримують вказівки та фінансування від кураторів з РФ з метою ініціювання прийняття обласними радами в порушення законодавства України звернень до президента України, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України щодо надання особливого статусу регіонам, створення вільних економічних зон укладання договорів про розподіл повноважень, виборності губернаторів".

Вказано, що організаторами злочинної діяльності є "колишній помічник екс-міністр освіти і науки України Д.Табачника Кузьменко Антон Володимирович" та інші.

"Злочинна діяльність групи осіб, які за вказівками російських кураторів здійснюють системні цілеспрямовані заходи по дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні, спрямовані на порушення територіальної цілісності та зміну конституційного ладу України", - йдеться у відео СБУ.

Також зазначається, що до вказаної злочинної діяльності "за грошову нагороду залучаються народні депутати України та депутати обласних рад".

Повідомляється і про організацію "проплаченого виступу народного депутата на підтримку законопроекту №4245 "Про вільну (спеціальну) економічну зону "Порто-франко", планування "проплачених кураторами заходів з "прихованої федералізації" та інше.

Нагадаємо, 21 лютого голова СБУ В.Грицак повідомив, що екс-заступник Д.Табачника керував дестабілізаційними процесами в Україні.

Українські Національні Новини

Мультимедіа