sbu-perekhopila-rozmovu-predstavnika-dnr-ta-spetssluzhb-rf-pro-rozkhituvannya-situatsiyi-v-kiyevi

СБУ перехопила розмову представника "ДНР" та спецслужб РФ про розхитування ситуації в Києві

 • 11950 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Нещодавно було перехоплено телефонну розмову представника "ДНР" щодо залучення російських спецслужб щодо розхитування ситуації у столиці України під час пам'ятних подій в Києві. Про це під час брифінгу повідомив голова СБУ Василь Грицак, передає кореспондент УНН.

"На жаль, є ті гарячі голови, які намагаються дестабілізувати ситуацію в нашій державі. Є просто несвідомі люди, які до кінця не усвідомлюють небезпеку, а є і ті, хто робить це свідомо навіть і за гроші. Ми не маємо допустити дестабілізації в наших містах та селах...Російські спецслужби не припиняють дії, щоб дестабілізувати ситуацію, щоб протестна активність не падала. Нещодавно служба перехопила розмови офіційного представника так званого МЗС "ДНР" Костянтина Долгова з представником російських спецслужб Олександром Чуріндіним", - сказав він.

За інформацією глави СБУ, у перехопленій розмові йшлося про події в Києві до річниці Революції Гідності і намагання дестабілізувати ситуацію із застосуванням їх людей в Києві.

"Ми прийняли рішення з ГПУ оприлюднити це для думаючих людей, щоб ці люди розповіли тим, хто аналізувати не здатний. Є цікавий момент, громадянин Росії Чуріндін... на жаль, ми знаємо, що є в Україні багато громадян, які перебувають в тісному контакті з Чуріндіним. Ми обов'язково поговоримо з усіма. Перші обшуки, більше ніж 20, ми провели вчора", - розповів він.

Нагадаємо, Служба безпеки України опублікувала телефонні розмови колишнього голови т. зв. народної ради “ДНР” Андрія Пургіна та депутата фейкової народної ради “ДНР” Тетяни Дворядкіної, які підтверджують, що терористи ведуть обстріли підконтрольних українській владі територій з житлових кварталів Донецька.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП