sbu-poobitsyala-spriyati-volonteram-u-peresuvanni-v-zoni-ato

СБУ пообіцяла сприяти волонтерам у пересуванні в зоні АТО

 • 8454 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Співробітники Служби безпеки України сприятимуть волонтерам у пересуванні в районі проведення АТО на період дії обмежень, введених у зв'язку з проводенням контрдиверсійних заходів у регіоні. Про це йдеться у повідомленні СБУ у Facebook, передає УНН.

"Штаб АТО та сили усіх суб’єктів антитерористичної операції ‒ СБУ, НГУ, НПУ, ДПСУ, ДСНС та ЗСУ наразі проводять контрдиверсійні заходи, внаслідок яких введено додаткові обмеження та посилено фільтраційні заходи в районі проведення АТО. Для сприяння волонтерській діяльності на період дії обмежень Служба безпеки України у взаємодії з Національною гвардією та Нацполіцією залучила своїх співробітників до роботи на блокпостах на в’їздах до Донецької та Луганської областей.
Вони сприятимуть волонтерам у проходженні контролю та доправленню їх до розташування відповідних підрозділів ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, впродовж останніх кількох днів значно зросла загроза проведення терористичних актів на об’єктах інфраструктури Донецької та Луганської областей.

"Фіксуються спроби проникнення в район АТО диверсійно-розвідувальних груп з тимчасово непідконтрольної території України.
Суб’єкти боротьби з тероризмом переведено на посилений режим проходження служби. Проводяться додаткові перевірки громадян на блокпостах, а також у місцях великого скупчення людей", - сказано у повідомленні.

У спецслужбі наголосили, що такі заходи мають тимчасовий характер і направлені виключно на забезпечення безпеки мирного населення.

Нагадаємо, напередодні міністр внутрішніх справ А.Аваков заявив, що під час контрдиверсійної операції в зоні АТО силами спецоперацій затримано 43 особи, в яких виявлено зброю.

Також нагадаємо, речник МВС А.Шевченко показав фото зброї, вилученої в учасників блокади в Кривому Торці.

Раніше у поліції повідомили, що на Донеччині немає обмежень щодо в’їзду волонтерів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП