sbu-vikrila-bandu-na-nezakonnomu-zberiganni-zbroyi-z-zoni-oos

СБУ викрила банду на незаконному зберіганні зброї з зони ООС

 • 11630 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Служба безпеки України викрила міжрегіональне угрупування на незаконному зберіганні зброї з зони проведення операції Об'днаних сил. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу СБУ.

"Оперативники спецслужби встановили, що учасники групи протиправно вивозили військові засоби ураження з району проведення операції Об’єднаних сил. З переправленої зброї зловмисники робили "закладки" на території Київської та Запорізької областей", - йдеться в повідомленні.

СБУ задокументувала факти протиправної діяльності учасників угруповання. Крім того, зловмисники зберігали зброю у власних помешканнях.

Під час слідчих дій правоохоронці виявили у схронах та за місцями проживання фігурантів справи 11 протитанкових керованих ракет ПТУР "Метис" у пусковому контейнері, 3 реактивні протитанкові гранати РПГ-22, 12 реактивних гранат ПГ-7В, 13 ручних гранат, 52 30-мм артилерійських снаряди, 18 підривачів, 3 гранати, понад півтора кілограма вибухівки та майже п'ять тисяч набоїв.

Нагадаємо, на столичній Оболоні затримали чоловіка за збут зброї та боєприпасів, привезених із зони операції Об'єднаних сил.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП