sbu-vikrila-kerivnika-pidpriyemstva-ukroboronpromu-na-rozgoloshenni-derzhtayemnitsi

СБУ викрила керівника підприємства Укроборонпрому на розголошенні держтаємниці

 • 18911 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. У Києві контррозвідка СБУ викрила генерального директора одного з державних підприємств концерну "Укроборонпром" на розголошенні державної таємниці. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресцентр СБУ.

"Контррозвідники Служби безпеки України викрили генерального директора одного з державних підприємств концерну “Укроборонпром”, який залучав до роботи з таємними документами підлеглого, термін дії допуску у якого закінчився", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що слідчі та оперативники спецслужби встановили, що директор знав про відсутність допуску до державної таємниці у свого заступника з питань режиму.

"Проте продовжував надавати розпорядження та накладати резолюції для безпосереднього ознайомлення та роботи підлеглого з документами. Вони, зокрема, стосувались розробки та виробництва засобів захисту інформації для використання військовими у зоні операції Об’єднаних сил", - зазначається в повідомленні.

Також у межах кримінального провадження за ч. 1. ст. 328 (розголошення державної таємниці) Кримінального кодексу України посадовцю повідомлено про підозру.

Нагадаємо, на Прикарпатті заступника командира арсеналу озброєння викрили на розголошенні держтаємниці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП