sbu-viyavila-u-zoni-ato-rosiyski-mini-ta-skhovanku-z-granatometami

СБУ виявила у зоні АТО російські міни та схованку з гранатометами

 • 12352 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Військові засоби ураження, у тому числі боєприпаси російського виробництва, виявила у районі проведення антитерористичної операції Служба безпеки України спільно з військовослужбовцями ЗСУ. Про це УНН повідомили у прес-службі СБУ.

На околицях Авдіївки Донецької області співробітники СБУ виявили три протитанкові міни ПТМ-1. Одна з них не здетонувала, і фахівці мали змогу ідентифікувати країну походження боєприпасів. Нанесене на корпусі маркування свідчить про те, що міна була виготовлена в Російській Федерації та не перебуває на озброєнні ЗС України. У зв’язку з оснащенням такого типу мін системою самоліквідації, боєприпас було знищено фахівцями інженерно-саперного підрозділу ЗСУ.

У схроні, облаштованому у колодязі на території Рубіжного на Луганщині, оперативники спецслужби виявили два протитанкові гранатомети РПГ-26 і РПГ-22, шість ручних гранат РГД-5 та Ф-1 із запалами, чотири двохсот грамові тротилові шашки та інші військові засоби ураження і комплектуючі елементи.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, зброю та амуніцію намагався перевезти чоловік до непідконтрольної території.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Найкращий бомбардир "Олімпіку" покинув склад донеччан

     • 13416 переглядiв