sbu-zatrimala-u-trokh-regionakh-telefonnikh-teroristiv

СБУ затримала у трьох регіонах "телефонних терористів"

 • 7754 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Співробітники СБУ викрили чотирьох осіб у різних регіонах країни, які здійснили завідомо неправдиві повідомлення з погрозами терористичного характеру. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає УНН.

"На Дніпропетровщині оперативники спецслужби затримали мешканця Запоріжжя, який у стані алкогольного спʼяніння повідомив про нібито мінування однієї із залізничних станцій Придніпровської залізниці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Закарпатті правоохоронці затримали місцевого жителя, який знаходячись у стані алкогольного сп’яніння здійснив анонімне повідомлення про "мінування" торгово-розважального центру у Мукачевому.

У Луганській області оперативники спецслужби спільно з поліцією встановили та затримали у Сєверодонецьку аноніма, який погрожував підпалити місцеву загальноосвітню школу.

Також співробітники СБУ спільно з поліцією викрили у Дніпрі мешканця обласного центру, який з особистих мотивів повідомив про нібито мінування центрального офісу однієї з приватних компаній.

Всім затриманим оголошено про підозру ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією викрили у Києві аноніма, який здійснив повідомлення з погрозами терористичного характеру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП