sche-duzhe-rano-dodomu-zelenskiy-zvernuvsya-do-ukrayinskoyi-zbirnoyi-pered-matchem-z-angliyeyu-i-zapustiv-noviy-fleshmob

Ще дуже рано додому: Зеленський звернувся до української збірної перед матчем з Англією і запустив новий флешмоб

 • 24104 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення на підтримку збірної України перед завтрашнім матчем проти Англії, в якому закликав усіх українців приєднатися до нового флешмобу для підтримки нашої збірної. Відеозвернення президент опублікував на сторінці Facebook, передає УНН.

Цитата

“Привіт, моя люба збірна України з футболу. Завтра знову в бій, завтра знову за тебе моя люба "жовто-блакитна" вболіватиме вся Україна. Я розумію хлопці, що ви декілька тижнів не були вдома, але я впевнений, що кожен українець з кожного куточка нашої країни вам скаже, хлопці, ще дуже рано додому”, - заявив Зеленський.

Деталі

Зеленський наголосив, що у матчі Євро-2020 проти Англії вся країна вболіватиме за: “Ярмолу з Чернігова; за Зінченка та Маліновського з Житомирщини; за Зубкова з Донбасу; за Матвієнка з Криму; за Яремчука зі Львова; за Бущана з Одеси, та за всіх-всіх футболістів”.

Голова держави також запропонував влаштувати перекличку “найбільшого 40-мільйонного фан-сектора у Європі”, до якої закликав приєднатися усіх українців. Та почав зі себе, показавши приклад.

Цитата

“Я, Володимир Зеленський, місто Кривий Ріг, Дніпропетровщина. Місто сталевого характеру, я вболіваю за свою збірну – завтра на полі вся країна, завтра перемагає Україна. Залізно!” - наголосив президент.

Нагадаємо

У вівторок збірна України з футболу обіграла в додатковий час команду Швеції з рахунком 2:1 і вперше в історії вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи.

У чвертьфіналі чемпіонату Європи збірна України зіграє з командою Англії 3 липня в Римі. Сюди прибули 24 гравці, тренерський штаб, медичний та адміністративний персонал збірної.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів передматчеву пресконференцію, присвячену завтрашньому поєдинку 1/4 фіналу Євро-2020 з командою Англії. Відповідаючи на питання, він зазначив, що півзахисник Андрій Ярмоленко готовий до гри, натомість Олександр Зубков до завтрашнього поєдинку не готуватиметься.

Українські Національні Новини

Спорт