sche-odin-korabel-vms-ssha-uviyshov-u-chorne-more

Ще один корабель ВМС США увійшов у Чорне море

 • 17344 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Допоміжне судно для поповнення запасів USNS Laramie класу Henry J. Kaiser увійшов у Чорне море, приєднавшись до ракетного есмінця USS Donald Cook (Дональд Кук) 24 січня. Про це повідомляє пресслужба командування Шостого флоту ВМС США, передає УНН.

Цитата:

"Прибуття Laramie у Чорне море сприяє зміцненню стабільності у регіоні завдяки своїй здатності поповнювати запаси кораблів у морі. Можливості дозаправки Laramie дозволяють Дональду Куку, що знаходиться на позиції протягом тривалого часу, продовжувати роботу без необхідності йти у порт. Це також дозволяє партнерам НАТО заправлятися паливом і продовжувати час патрулювання перед поверненням у порт базування. У цьому році ВМС США вперше відправили у Чорне море кілька кораблів", - повідомили у командуванні.

Деталі

Шостий флот США зі штаб-квартирою у Неаполі, Італія, проводить повний спектр спільних і військово-морських операцій, часто у співпраці з партнерами, з метою просування національних інтересів США, безпеки і стабільності в Європі і Африці.

Варто нагадати

Раніше у січні есмінець ВМС США Donald Cook увійшов до акваторії Чорного моря для проведення патрулювання.

Українські Національні Новини

Політика