sche-odin-tender-z-remontu-volinskikh-dorig-pidlyagaye-skasuvannyu

Ще один тендер з ремонту волинських доріг підлягає скасуванню

 • 8075 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. Волинська служба автодоріг віддала підряд на ремонт дороги компанії з простроченою банківською гарантією — “Луцькавтодор-сервіс”, повідомляє УНН з посиланням на ресурс Prozorro.

Банківська гарантія служить головним забезпеченням того, що після закінчення торгів учасник-переможець виконає свої зобов'язання за контрактом, підписаним із замовником. Як зазначено в тендерній документації Волинської служби атводорог, термін банківської гарантії повинен бути не менше 120 днів з моменту розкриття пропозицій торгів.

Пропозиції були розкриті 4 травня. Це означає, що банківська гарантія учасників торгів має закінчитися приблизно на початку вересня. У "Луцькавтодор-сервісу" вона закінчується 22 серпня. Отже, після 22 серпня банк не несе відповідальності за дії "Луцькавтодор-сервісу" і виконання ним зобов'язань перед волинської службою автодоріг.

Незважаючи на відсутність забезпечення пропозиції і порушення тендерної документації, волинська служба автодоріг віддала перевагу "Луцькавтодор-сервісу" і зробила компанію переможцем тендерів на 258 млн грн (заявлена ​​сума тендерів).

На цьому тижні, деякі з них вже були оскаржені і скасовані.

Скасуванню підлягає ще один тендер, на суму 90 млн грн. Однак на сайті Prozzoro інформації про його скасування поки немає.

Нагадаємо, "Луцькавтодор-сервіс" належить колишньому главі волинської служби автодоріг.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП