sche-odniy-sluzi-peredbachayut-novu-posadu-predstavnitsi-parlamentu-u-ksu-sovgiri

Ще одній "слузі" передбачають нову посаду - для представниці парламенту у КСУ Совгирі

 • 135483 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Ще одному народному депутату від "Слуги народу" передбачають нову посаду - представниці парламенту у Конституційному Суді Ользі Совгирі. Як повідомляє нардеп Данило Гетманцев, йдеться про роботу на "відповідному напрямку", яким вона займалася "багато років", раніше ж повідомлялося про посаду судді у КСУ, пише УНН.

Цитата

"Чекаємо на кадрові призначення ВР. Обидва кандидати: і Андрій Костін, і Ольга Совгиря - гідні посад. Професіонали, які займаються відповідними напрямками багато років. Підтримка очевидна. Інтриги немає. Обидва депутати списочники. Таким чином, фракція СН незабаром поповниться новими членами", - зазначив Гетманцев у Telegram.

Деталі

Те, що йдеться про посаду судді КСУ, підтвердив і нардеп Олексій Гончаренко. "Також інша депутатка від "Слуги народу" Ольга Совгиря найближчим часом буде призначена суддею Конституційного суду", - повідомив він у Telegram.

"Ольга Совгиря не претендує на голову Конституційного Суду. Тільки що особисто спитав Ольгу Совгирю, щодо можливості обрання їй головою Конституційного Суду. Вона пообіцяла не балотуватися в голови КС щонайменше перший рік своєї роботи суддею, в разі її обрання. Подивимось", - зазначив Гончаренко.

Доповнення

Ольга Совгиря - народний депутат від партії “Слуга народу”, входить до однойменної фракції. Заступниця голови комітету з питань правової політики. Постійний представник Верховної Ради України в Конституційному Суді України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    НБУ дозволив банкам продавати більше готівкової валюти

     • 137581 переглядiв