sche-odnogo-uchasnika-samooboroni-sevastopolya-ogolosili-u-rozshuk

Ще одного учасника "самооборони Севастополя" оголосили у розшук

 • 9815 переглядiв

КИЇВ. 12 жовтня. УНН. Ще одному учаснику незаконного збройного формування “Самооборона Севастополя” повідомили про підозру і його оголосили в розшук. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

“Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим та міста Севастополя, повідомлено про підозру учаснику незаконного збройного формування “Самооборона Севастополя” за ч. 2 ст. 260 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин України, будучи учасником незаконного збройного формування “Самооборона Севастополя”, протягом лютого-березня 2014 року здійснював “контрольно-пропускний режим” на незаконно створеному блок-пості “Орловський міст” при в’їзді до міста Севастополь АР Крим.

“Погрожуючи застосуванням фізичної сили та вогнепальної зброї підозрюваний здійснював перевірки документів громадян та обшукував транспортні засоби, а також брав участь у затриманні українських громадян на території півострова. На даний час, “самооборонівця” оголошено в розшук”, - вказано у повідомленні.

Повідомляється, що досудове розслідування здійснюється ГУНП в АР Крим та міста Севастополя.

Нагадаємо, 29 вересня ще двох підозрюваних учасників "самооборони Севастополя" оголосили у розшук.

До того, 7 вересня, також про підозру повідомили двом учасникам незаконного збройного формування “Самооборона Севастополя”, які приймали участь у затриманні українців на території окупованого Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Раді зареєстрували два урядові законопроекти

     • 10976 переглядiв

    "Вест Хем" погодив трансфер із конкурентом Ярмоленка – ЗМІ

     • 10877 переглядiв