sche-odnomu-uchasniki-samooboroni-krimu-povidomili-pro-pidozru

Ще одному учаснику "самооборони Криму" повідомили про підозру

 • 13630 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. Поліцейські повідомили про підозру учаснику незаконного збройного формування “Самооборона Криму”. Про це УНН повідомляє з посиланням на Управління комунікації Національної поліції України.

"Слідчі... повідомили про підозру учаснику угруповання “Самооборона Криму” за створення та участь у незаконному збройному формуванні", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 55-річний чоловік, у минулому працівник КДБ СРСР, брав участь у силовому розгоні проукраїнськи налаштованих громадян під час мітингу в місті Сімферополі, а також захопленні адміністративної будівлі Верховної Ради АР Крим.

Після окупації Криму чоловік, як зазначається, воював на боці бойовиків у Донецькій області, за що був нагороджений медалями та орденами окупаційної влади Криму та "ДНР".

Як вказано, правоохоронці здобули достатньо доказів, які свідчать про створення та участь чоловіка в незаконному збройному формуванні “Самооборона Криму”.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 260 (Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на початку серпня у Києві оголосили підозру "самооборонівцю" анексованого Криму.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП