sche-odnomu-uchasniku-samooboroni-krimu-povidomili-pro-pidozru

Ще одному учаснику "самооборони Криму" повідомили про підозру

 • 12204 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Прокуратура та поліція Криму повідомили про підозру учаснику незаконного збройного формування "Самооборона Криму". Про це повідомляє прокуратура АРК та міста Севастополя, інформує УНН.

"Під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим та міста Севастополя, ГУНП в АР Крим та міста Севастополя повідомили про підозру учаснику незаконного збройного формування "Самооборона Криму" за ч. 2 ст. 260 КК України. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна або без такої", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин України, будучи учасником незаконного збройного формування "Самооборона Криму", протягом лютого-березня 2014 року, озброєний, проходив "службу" при в’їзді до міста Судак АР Крим. Підозрюваний здійснював незаконні перевірки документів громадян, обшук їх транспортних засобів, а також приймав участь у затриманні українських громадян на території півострова. На даний час, "самооборонівця" оголошено в розшук.

Як повідомлялося раніше в УНН, двох підозрюваних учасників "самооборони Севастополя" оголосили у розшук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП