schonaymenshe-semero-lyudey-zaginuli-vnaslidok-zsuviv-u-salvadori

Щонайменше семеро людей загинули внаслідок зсувів у Сальвадорі

 • 127750 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Щонайменше семеро людей загинули у Сальвадорі внаслідок зсувів, викликаних дощами, повідомила влада в четвер. Про це УНН пише посилаючись на агенство Reuters.

Деталі

За даними агентства цивільного захисту країни, двоє дорослих і троє дітей загинули, коли зсув засипав їхній будинок у муніципалітеті Візукар.

Влада також повідомила, що дві людини загинули і дитина отримала поранення після того, як зсув накрив будинок у місті Панчімалько, за 18 км на південь від Сан-Сальвадора.

«У нас був інцидент у Візукарі, внаслідок якого, на жаль, загинуло п'ятеро людей», - сказав директор служби цивільного захисту Луїс Амайя в інтерв'ю місцевому радіо.

Підрозділ цивільного захисту оголосив "помаранчеву" тривогу у 29 прибережних муніципалітетах країни та "жовту" тривогу на всій території, оскільки дощі продовжуються.

Las lluvias también han afectado a Honduras. En el municipio de Gualala, departamento de Santa Bárbara, habitantes del lugar captaron el momento de un derrumbe que bloqueó la carretera. pic.twitter.com/tlqKREpK0w

— Noticiero El Salvador (@NoticieroSLV) September 22, 2022

Finalizan los trabajos de recuperación de los cinco cuerpos soterrados luego de un derrumbe, en el caserío El Almendro, sector La Pedrera, Huizúcar.

En la labor participaron las diferentes instituciones del Sistema Nacional de @PROCIVILSV. pic.twitter.com/NxMD79vPLU

— Noticiero El Salvador (@NoticieroSLV) September 22, 2022

Українські Національні Новини

Новини Світу