selfi-na-dakhu-vagona-tsisterni-u-kiyevi-pidlitka-vrazilo-strumom

Селфі на даху вагона-цистерни: у Києві підлітка вразило струмом

 • 11091 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. На вихідних на станції Київ-Волинський підліток виліз на дах приміського поїзда сполученням Київ — Фастів, унаслідок чого був травмований електричним струмом. Потерпілого госпіталізовано, передає УНН із посиланням на прес-службу “Укрзалізниці”.

У прес-службі відзначили, що такі випадки почастішали з настанням канікул. За кожним з них повідомлено правоохоронні органи, проводиться розслідування.

"...25 червня на колії північного парку станції Конотоп підліток 2004 року народження отримав електротравми при спробі зробити селфі на даху вагона-цистерни", - йдеться у повдіомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотографувався на даху потяга: на Житомирщині хлопчика вразило струмом

В "Укрзалізниці" також повідомили, що загалом за 6 місяців 2018 року внаслідок ураження електричним струмом травмовано 15 сторонніх громадян, з них 3 – смертельно. Серед травмованих 6 дітей віком до 16 років, з них одна дитина загинула.

"Всього з початку року травми на залізниці отримали 286 сторонніх осіб, у тому числі 167 – зі смертельним наслідком. Серед травмованих 16 дітей віком до 16 років, з них 4 – травмовано смертельно", - йдеться у повідомленні.

Українські Національні Новини

Суспільство