semero-lyudey-postrazhdali-u-dtp-pid-zhitomirom

Семеро людей постраждали у ДТП під Житомиром

 • 12951 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. У Житомирській області сталася ДТП, у якій загинула людина, ще семеро, серед яких троє дітей, госпіталізовані до медичних закладів. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації управління обласної поліції.

ДТП за участі двох автомобілів сталася сьогодні близько 15:30 на автодорозі Виступовичі – Житомир – Кам’янець-Подільський, поблизу села Денишів.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Опель Астра", 41-річний житель м.Києва, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2104" під керуванням 26-річного житомирянина", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейсовий автобус влетів у подвір'я будинку на Вінниччині

Внаслідок аварії загинув пасажир "ВАЗ" – 31-річний житель обласного центру. Водіїв обох транспортних засобів, пасажирів "Опеля", 35-річну киянку і 38-річну жительку Хмельниччини, а також трьох дітей віком від 6 до 9 років з травмами різного ступеню тяжкості доставили до медзакладів.

"Нині на місці ДТП продовжує працювати поліція. Усі обставини та причини, що призвели до дорожньо-транспортної пригоди, встановлюються", – повідомили у ГУНП.

Нагадаємо, через лобове зіткнення двох автомобілів у Дніпропетровській області загинула людина, ще трьох осіб доставили до лікарні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП