semirazoviy-chempion-svitu-khemilton-zaklyuchiv-noviy-kontrakt-iz-stayneyu-formuli-1

Семиразовий чемпіон світу Хемілтон заключив новий контракт із стайнею "Формули-1"

 • 13907 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Британський пілот Льюїс Хемілтон заключив новий контракт із стайнею "Формули-1" – "Мерседесом", передає УНН з посиланням на сайт "Мерседеса".

Цитата

"Я дуже радий, що почну вже дев'ятий сезон разом з моїми колегами з "Мерседеса". Разом ми, як команда, домоглися неймовірних результатів і з нетерпінням чекаємо можливості розвинути наш успіх, прагнучі до вдосконалення як на трасі, так і за її межами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старт сезону "Формули-1" відкладуть через коронавірусні обмеження

У тій же мірі я рішуче налаштований продовжувати вже розпочату нами боротьбу за те, щоб зробити наш спорт більш рівноправним для майбутніх поколінь, і я вдячний "Мерседесу" за величезну підтримку в цьому напрямку", - наголосив британець.

Примітно, що в активі Хемілтона сім титулів чемпіона "Формули-1". Він є світовим рекордсменом за кількістю перемог у "Формулі-1" (25 жовтня 2020 роки виграв Гран-прі в 92 раз, обійшовши за кількістю перемог колишнього рекордсмена - Міхаеля Шумахера (91).

Доповнення

Наступного сезону у "Формулі-1" дебютують Юкі Цунода, Мік Шумахер і Микита Мазепін. Також повернеться дворазовий чемпіон змагань Фернандо Алонсо.

Українські Національні Новини

Спорт