sentsov-vidnovlyuyetsya-advokat

Сенцов відновлюється - адвокат

 • 9804 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. Український політв'язень Олег Сенцов відновлюється, але голодування не пройшло безслідно. Про це на своїй сторінці в Facebook написав його адвокат Дмитро Дінзе, передає УНН.

"Олег Сенцов передає всім великий привіт. Особливо Саші Кольченко. Олег відновлюється, але голодування не пройшло безслідно. Вивозили в лікарню, у нього є зміни в нирках, серце і печінки. Залишиться це чи ні лікарі сказати не можуть. Як вплине на здоров'я не відомо. І про курочку - це маячня, нічого такого не було. З листопада не отримує Нову газету, дуже переживає, що не може її прочитати. Олег активно працює над фільмом НОМЕРА. Сьогодні пропрацювали 4.5 години, дуже багато матеріалу відпрацювали. Ось такі новини", - сказано в повідомлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Скрипник: Обмін - це завжди гра людськими життями, але в сьогоднішніх реаліях він можливий

Нагадаємо, сестра українського режисера Наталя Каплан заявила, що після припинення голодування український політв'язень Олег Сенцов отримав важкі наслідки для здоров'я.

У той же час, у ФСВП Росії заявили, що засуджений до 20 років в'язниці і завершивший тривалу голодовку український режисер Олег Сенцов вже набрав 12 кг ваги і не потребує дієти.

Офіційно Олег Сенцов завершив голодування 6 жовтня. Сам українець повідомив, що до нього застосовують примусове харчування, а його думка при цьому не враховується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцову присудили премію Сахарова

Українські Національні Новини

Політика