seo-tedis-ukrayina-mi-sistemno-pratsyuyemo-nad-tim-schob-pributkovist-kompaniyi-pokraschuvalasya-yak-i-nash-sotsialniy-vnesok

СЕО “ТЕДІС Україна”: “Ми системно працюємо над тим, щоб прибутковість компанії покращувалася, як і наш соціальний внесок”

 • 11771 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Несприятлива ситуація, що виникла на ринку підакцизних товарів через засилля контрафактної та контрабандної продукції, не могла не відобразитися на бізнес-стратегії одного з провідних FMCG-дистриб'юторів "Тедіс Україна". Як пише в колонці "Працюємо, попри виклики" для видання НВ генеральний директор Тарас Корніяченко, компанія системно працює над тим, щоб прибутковість компанії поліпшувалася, як і її соціальний внесок: "Шлях до цього — інвестиції в основний капітал", пише УНН.

Серед ключових напрямків інвестиційної програми "Тедіс Україна": транспортна логістика, розвиток IT-платформ та розширення дистрибуційного портфеля за рахунок нових продуктів.

"По-перше, ми спрямовуємо кошти на розвиток власної логістичної інфраструктури, оновлюємо автомобільний парк, що складається з 400 одиниць комерційної техніки. А цього року інтегрували GPS-моніторинг до складу транспортних підрозділів у 32 регіональних філіях", - зазначив Тарас Корніяченко.

По-друге, у "Тедіс Україна" максимально діджиталізуються бізнес-процеси. “За останні пів року відбувся запуск пілотних проектів CRM і SalesWorks (програма для автоматизації бізнес-процесів у сфері торгівлі). Також ведеться розробка В2В-порталу для взаємодії з контрагентами. Застосовувати сучасні інструменти роботи з роздрібною торгівлею — це пріоритетний для нас напрямок, тому що наші клієнти - такий же важливий актив, як і співробітники", — заявив керівник компанії.

Для розширення дистрибуційного портфеля в "Тедіс Україна" було створено окремий напрямок — департамент з розвитку нових продуктів. “Ми вже працюємо з низкою продуктів широкого вжитку. Зокрема, це засоби для розпалювання вогню, елементи живлення, особисті засоби гігієни і т.д. Є ідеї і щодо інших продуктів: зараз заходимо в "пілоти“, відстежуємо зворотний зв'язок від клієнтів. В умовах коронакризи ми дистрибутуємо щодня потрібний товар - антибактеріальні серветки, які доставляємо в найвіддаленіші куточки України", - резюмував генеральний директор "Тедіс Україна" Тарас Корніяченко.

Як повідомлялося раніше, 26 листопада "Тедіс Україна" став володарем першої національної премії Ukrainian Logistics Award-2021 у номінації "Найстабільніша логістична компанія".

Нагадаємо, мажоритарним акціонером компанії "Тедіс Україна" є бізнесмен Борис Кауфман.

Українські Національні Новини

Економіка