sered-koordynatoriv-atak-na-odeshchynu-vyiavyly-syna-viiskovoho-kiper

Серед координаторів атак на Одещину виявили сина військового - Кіпер

 • 46229 переглядiв

Служба безпеки України виявила сина військовослужбовця серед координаторів нападів на Одещину, незважаючи на те, що його батько служить на фронті і був поранений на війні.

Служба безпеки України постійно моніторить і перевіряє людей, які можуть бути колаборантами  та  координаторами атак на Одещину. З початку повномасштабної війни вже перевірено понад пʼять тисяч людей. Про це у інтерв’ю "Главком" повідомив  очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

При цьому, каже Кіпер, можуть бути зовсім парадоксальні випадки. Одним з таких координаторів виявився син військового, який служить на фронті.

Нещодавно у нас виявили групу, яка мала відпрацювати певні моменти. Коли затримали цю групу, то виявилося, що батько одного з її учасників повернувся з війни поранений, а його син у цей час за певні кошти шкодить Україні, надає інформацію окупантам

- розповів Кіпер.

Нагадаємо

Вночі ворог продовжив атаки беспілотниками на південно-східні області. Сили протиповітряної оборони збили 22 безпілотники над Дніпропетровською, Одеською, Миколаївською та Херсонською областями. Але в деяких районах було пошкоджено портову інфраструктуру.

ППО знищила 43 повітряні ворожі цілі: 18 ракет і 25 безпілотників24.03.24, 08:58 • [views_0]