sered-mitinguyuchikh-u-novikh-sanzharakh-viyavivsya-gromadyanin-zasudzheniy-za-dezertirtirstvo-geraschenko

Серед мітингуючих у Нових Санжарах був засуджений за дезертирство - Геращенко

 • 16613 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Серед мітингуючих у Нових Санжарах виявився громадянин, засуджений за дезертирство. Наразі на нього чекає суд, який визначить міру його відповідальності. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Facebook, передає УНН.

"Серед мітингуючих у Нових Санжарах виявився громадянин, засуджений за дезертирство. Під впливом розпитих з друзями спиртних напоїв він лаявся і кидався на поліцейських. Зокрема, пропонував їм поїхати на передову. Зараз він протверезів і йому стало соромно за свої вчинки. Подивіться, на кого саме він лаявся і кого закликав поїхати на передову", - повідомив Геращенко.

Зазначається, що на цього громадянина чекає суд, який визначить міру відповідальністі за участь у масових порушеннях громадського порядку.

"Я щиро дякую всім співробітникам поліції, які виконали свій службовий обов’язок в Нових Санжарах і зупинили цю вакханалію насилля", - підсумував заступник міністра.

Як повідомлялося раніше в УНН, суд відправив затриманого під час сутичок у Нових Санжарах під нічний домашній арешт.

Нагадаємо, 20 лютого у Нових Санжарах, куди перевезли евакуйованих із Китаю українців, сталися сутички. Пізніше стало відомо, кого саме затримали поліцейські.

Українські Національні Новини

Суспільство