sered-rashistiv-poshiryuyutsya-panichni-nastroyi-cherez-radiatsiyne-oprominennya-orkiv-bilya-chaes

Серед рашистів поширюються панічні настрої через радіаційне опромінення орків біля ЧАЕС

 • 408042 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Серед військовослужбовців збройних сил рашистської федерації поширюються панічні настрої через радіаційне опромінення, яке отримали окупанти у Чорнобильській зоні. Про це повідомив у суботу Генеральний штаб Збройних сил України, пише УНН.

Цитата

“Серед військовослужбовців збройних сил російської федерації поширюються панічні настрої через радіаційне опромінення особового складу підрозділів, що базувалися в Чорнобильській зоні”, - повідомляють у Генштабі.

Деталі

Також за даними ГШ, населенню білоруського селища міського типу Брагін рекомендовано уникати контактів з російськими окупантами, що відійшли із забрудненої зони.

Повідомляється, що серед орків триває так звана “евакуація” цивільного автотранспорту, викраденого росіянами в Гостомелі, Ірпіні, Бучі та Іванкові. Крім того, мародери російських окупаційних військ перед перекиданням на інші напрямки намагаються відправити родичам награбоване майно з території Білорусі службою експрес доставки СДЕК.

Нагадаємо

Як писав УНН, за даними української розвідки, у місті Наровля, білорусь, окупанти облаштували спеціалізований базар, де продають награбоване в Україні майно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП