sergiy-pritula-vikhodit-z-partiyi-golos

Сергій Притула виходить з партії "Голос"

 • 18740 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Шоумен, громадський та політичний діяч Сергій Притула оголосив, що виходить з партії "Голос". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата:

“Не знаю, як би склалась історія партії, якби минулого року її не полишив би засновник (Святослав Вакарчук - ред.). Проте, станом на сьогодні, 7 червня 2021 року, я оголошую про свій вихід з партії “Голос”. Наголошую на тому, що я не йду з політики. Я йду з партії, яка, не в останню чергу завдяки діям нового керівництва, віддалилась від наших початкових засад настільки далеко, що можна констатувати точку неповернення", - зазначив Притула.

Деталі

Притула у цьому контексті зауважив, що відсутність будь-яких реакцій керівництва партії на “зашкварні” голосування своїх депутатів на будь-якому рівні означає не лише толерування, але й погодження такої поведінки. 

"... надалі супутників по тернистих шляхах української політики я обиратиму обачніше. Про свої наступні плани у політичній царині я, в обов’язковому порядку, повідомлю на своїх офіційних ресурсах", - зазначив він.

Доповнення

Торік 26 червня на позачерговому з’їзді партії “Голос” делегати ухвалили рішення про припинення депутатських повноважень музиканта і лідера партії Святослава Вакарчука, який вів її до парламенту у 2019 році.

Вакарчук перед цим сам подав заяву на вихід із фракції “Голос”. Адже, як повідомляв УНН, Верховна Рада не дала згоду на те, аби Святослав Вакарчук від “Голосу” склав повноваження народного депутата.

Додамо, Вакарчук уже двічі відмовлявся від депутатського мандата.

Після того, як він покинув політсилу, почали точитися розмови про те, що однойменна фракція у Раді розділилася на два табори, частина політикою керівництва партії та фракції були незадоволені.

Українські Національні Новини

Політика