sergiy-tokaryev-rozpoviv-pro-novu-stipendialnu-programu-v-set-university

Сергій Токарєв розповів про нову стипендіальну програму в SET University

 • 1024236 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. SET University надаватиме стипендії, які зможуть повністю покривати участь у навчальних програмах закладу. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав засновник компанії Roosh та співзасновник SET University Сергій Токарєв, передає УНН.

Деталі

SET Scholarship — це благодійна освітня ініціатива. Її мета — створити додаткові можливості в IT-освіті для українців та українок. За підтримки благодійників, SET University створює стипендіальну програму, кошти з якої підуть на фінансування навчальних грантів для студентів мікромагістерських та магістерських програм.

“Освіта завжди була та буде “на часі”. На які б рік, місце та подію ми не звернули увагу в минулому — до світлого майбутнього рухали кмітливці. Тому я вірю, що будь-який вклад в освіту сьогодні — це вклад у швидке відновлення України надалі”, — зазначив Сергій Токарєв.

Перша програма зі стипендійними місцями — Information and Cybersecurity Management. Мікромагістерська програма присвячена розробці та управлінню проєктами для захисту компаній в кіберпросторі. Вона розроблена в партнерстві з українським офісом ISACA (Information Systems Audit and Control Association) — всесвітньовідомою організацією з розробки методологій та стандартів в галузі управління, аудиту і безпеки інформаційних технологій.

Викладачами програми будуть експерти з кібербезпеки з топових компаній та професори українських та іноземних університетів. У навчальний план вже інтегровані міжнародні стандарти та підходи в побудові стратегій аналізу кіберзагроз та захисту даних компаній та користувачів. Найбільш актуальною програма буде для менеджерів компаній, лідів інженерних та продуктових команд і всіх, хто прагне зробити кібербезпеку частиною бізнес-стратегії.

П’ять місць в межах програми ініціював та профінансував Сергій Токарєв.

Заявку на отримання стипендії можуть подати представники ЗСУ, НГУ та ССО; айтівці, які беруть участь в ініціативах кіберармії; українки, які прагнуть розвиватися в IT-галузі; ВПО та громадяни України, які постраждали від війни та/або виїхали з тимчасово окупованих територій, та держслужбовці.

У майбутньому SET University планує розширяти стипендійну програму, а тому запрошує організації та фізичних осіб долучитися до ініціативи, аби зробити якісну ІТ-освіту більш доступною для українців.

Подати заявку на стипендію можна до 13 лютого 2023 року. Деталі про умови, формат та графік подачі — тут.

Додамо

SET University — український некомерційний навчальний заклад, який надає вищу освіту майбутнім лідерам технологічної індустрії. SET University поєднує сучасний підхід до освіти з фокусом на технологіях та підприємництві. З початку війни команда SET зосередилася на доступності актуальної ІТ-освіти для всіх українців, підтримці стартапів та гуманітарній допомозі.

Українські Національні Новини

Суспільство