server-ukrzaliznitsi-z-onlayn-prodazhu-kvitkiv-dosi-ne-pratsyuye

Сервер "Укрзалізниці" з онлайн-продажу квитків досі не працює

 • 30152 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Користувачі вже добу не можуть придбати квитки на потяг по Україні через інтернет, передає кореспондент УНН.

Так, зараз не є можливим придбати квиток на потяг ні на сайті "Укразалізниці", ні в інших мобільних додатках, що займаються онлайн-перепродажем квитків. При спробі придбати квиток через будь-який з додатків, програма видає повідомлення про помилку на сервері.

Водночас, прес-служба "Укразалізниці" сьогодні повідомила, що роботу на сервері стабілізовано.

"Наразі роботу онлайн-системі сервіс booking.uz.gov.ua стабілізовано. Клієнти, що здійснили оплату до 19 години, трансакції яких були підтверджені банком, починають одержувати свої квитки на вказані електронні скриньки. У разі непідтвердження трансакції банком, кошти повертаються на рахунки клієнтів.У разі, якщо заявлена операція залишилася без результату, клієнти сервісу booking.uz.gov.ua можуть звернутися з відповідною інформацією у встановленому порядку за телефоном: 044 591 19 88, електронною адресою: booking@uz.gov.ua або Skype: uz_booking.Обмеження на кількість підключень до сайту booking.uz.gov.ua буде знято після обробки всіх запитів від клієнтів, що не отримали підтвердження своїх операцій за період з 14-00 до 20-00", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, пасажири обвалили сервер "Укрзалізниці" через ажіотаж на квитки

Раніше у Мінінфраструктури розповіли, коли вигідніше купувати квитки на потяг.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП