shakhtar-ogolosiv-pro-pershiy-transfer-pri-de-dzerbi

"Шахтар" оголосив про перший трансфер при Де Дзербі

 • 22844 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Донецький ФК "Шахтар" оголосив про підписання контракту із бразильським півзахисником Педріньйо, передає УНН з посиланням на пресслужбу "гірників".

Що відомо

Угоду з футболістом, який перейшов із лісабонської "Бенфіки", розраховано на п'ять років.

Цитата:

"Перші враження найкращі! Хочу подякувати клубові за таку нагоду. Знаю, наскільки "Шахтар" великий. Упевнений, нас очікує гарна спільна робота. Намагаюся думати від гри до гри, від сезону до сезону. Я приїхав сюди, щоб допомогти клубу стати переможцем і чемпіоном. Незалежно від того, де перебуваю, намагаюся завжди дотримуватись цього принципу. Разом з командою намагатимемось здобувати максимальну кількість перемог і вигравати якнайбільше трофеїв", - сказав новачок донеччан.

Деталі

Педріньйо починав кар'єру в бразильському "Корінтіансі" й виступав за першу команду від 2017 до 2020 року (134 гри, 11 м'ячів). У серпні 2020-го перейшов до португальської "Бенфіки". Минулого сезону взяв участь у 31 матчі, забив 1 гол.
У 2017, 2018 і 2019 роках Педріньйо вигравав із "Корінтіансом" Лігу Пауліста (чемпіонат штату Сан-Паулу). Чемпіон Бразилії – 2017. Разом з Додо та Майконом виступав за олімпійську збірну країни.

Доповнення

Педріньйо став першим новачком при наставнику "Шахтаря" Роберто Де Дзербі.

Українські Національні Новини

Спорт