shakhtar-pidsilivsya-napadnikom-ayaksu

"Шахтар" підсилився нападником "Аяксу"

 • 16880 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Донецький "Шахтар" оголосив про другий трансфер цього літа. До клубу приєднався нападник Лассіна Траоре. Про це інформує прес-центр "гірників", передає УНН.

Що відомо

Клуб підписав з футболістом п'ятирічний контракт. Про інші угоди трансферу інформація відсутня, проте за даними ресурсу "Transfermarkt" за 20-річного форварда "Шахтар" виклав 8 мн євро.

Цитата

"Шахтар" – великий клуб з відмінним наставником з Італії. Це стало основною причиною мого рішення приїхати сюди. Я радий знаходитися тут й зроблю все можливе для цього клубу, захищаючи його кольори. Щасливий почати виступати за "Шахтар", - розповів Траоре.

Деталі

Перший буркінієць в історії "Шахтаря" починав кар'єру в клубі "Рахімо". У 16-річному віці став футболістом "Аякса" з Кейптауна та вперше зіграв за національну збірну своєї країни. У травні 2019-го дебютував в Ередівізії за амстердамський "Аякс". За три сезони в Нідерландах провів за першу команду у всіх турнірах 31 матч, забив 12 м'ячів.

У сезоні-2020/21 Траоре забив 7 м'ячів у 12 поєдинках чемпіонату Нідерландів. Також Лассіна відкрив рахунок голам у Лізі чемпіонів, розписавшись у воротах "Аталанти" (зіграв у 5 матчах групового етапу).

Що передувало цьому

"Шахтар" оголосив про перший трансфер Де Дзербі. 

Українські Національні Новини

Спорт