shakhtar-u-ranzi-chempiona-vtrativ-ochki-u-matchi-z-zoreyu

"Шахтар" у ранзі чемпіона втратив очки у матчі з "Зорею"

 • 13616 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. У 28-му турі Української Прем’єр-ліги "Шахтар" приймав "Зорю" у центральному поєдинку туру, інформує УНН з посиланням на прес-службу "гірників".

"Помаранчево-чорні" достроково, ще минулого туру, стали чемпіонами УПЛ, тоді як у "Зорі" рівень вирішальних матчів у боротьбі за поки вакантне — друге місце на самому піку.

Турнірна мотивація від перших хвилин змушувала гостей активно йти вперед, і зрештою перший тайм минув за рівної та цікавої боротьби. Уже в дебюті Пятов не дозволив відзначитись Хомченовському після удару з меж штрафного, а слідом Матвієнко перервав спробу Кабаєва вийти сам на сам із воротарем. "Шахтар" відповів контролем м’яча і серією затяжних атак, проте трохи бракувало точності у фінальній фазі.

Друга половина почалася з обміну гострими атаками. Васіль зреагував на рикошет від свого захисника після прострілу Болбата й дістав м’яч у самому куті, а потім відмінний момент мав Алан Патрік, але його потужний постріл прийняла на себе поперечина. Луганці відповіли небезпечним ударом зі штрафного у виконанні Лєднєва – Пятов перевів на кутовий.

У заключній п’ятнадцятихвилинці активізувалися підопічні Віктора Скрипника: у дальній кут цілив Кабаєв, однак трохи не влучив, а після удару Хомченовського під самісіньку штангу черговий сейв здійснив Андрій Пятов. У підсумку 0:0.

Примітно, що після завершення матчу відбулась урочиста церемонія нагородження "гірників" золотими медалями УПЛ сезону-2019/20 і вручення чемпіонського трофея.

Українські Національні Новини

Спорт