shakhtar-v-rezultativniy-gri-minimalno-peremig-slaviyu

"Шахтар" в результативній грі мінімально переміг "Славію"

 • 9378 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Донецький “Шахтар” здобув першу перемогу в “Dubai International Cup 2018”, перемігши у другій своїй зустрічі чемпіона Чехії “Славію”. Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт “помаранчево-чорних”.

Помірний темп порушив момент на 17-й хвилині: за фол Ракицького в центрі пражці дістали право на штрафний. Із м’ячем опинився Мирослав Стох, який зважився на удар здалеку зі своєї половини поля. Андрій Пятов вийшов далеко з воріт і перервати політ м’яча не зміг – 0:1.

Забити "Шахтар" мав уже за п’ять хвилин, коли Тайсон вивів сам на сам із кіпером "Славії" Феррейру, проте Коларж урятував партнерів. На 30-й хвилині донеччани відквитали гол: Тайсон обігрався з Феррейрою, його удар припав у воротаря, відскік підстеріг Ісмаїлі та потужно вразив ціль. Наприкінці тайму чергова атака "гірників" стала результативною. Фред ліворуч виконав навіс на дальню штангу, й аргентинець головою переправив м’яч у сітку – 2:1.

"Шахтар" намагався діяти гостріше та цілковито контролював гру. На пропущений м’яч (Шкода замкнув навіс ван Бурена) "гірники" відповіли швидким голом Феррейри. Марлос у центрі розвернувся до воріт, лишив за спиною захисників і видав пас під удар нападникові. Факундо був влучним – 3:2. Одразу ж чехи могли забити зі штрафного, але Стох влучив у штангу. В "оранжево-чорних" виникало більше шансів для взяття воріт. Тайсон і знову Марлос виходили на ударні позиції, однак успіх був на боці "Славії" та її голкіпера Ондржея Коларжа.

Зазначимо, що наступний матч "гірники" проведуть 6 лютого з клубом Алекса Тейшейри "Цзянсу Сунін".

Нагадаємо, що у першому поєдинку турніру "помаранчево-чорні" поступилися "Копенгагену".

Українські Національні Новини

Спорт