shakhtar-zigrav-v-rezultativnu-nichiyu-na-starti-ligi-chempioniv

"Шахтар" зіграв в результативну нічию на старті Ліги чемпіонів

 • 11468 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Харківська арена "Металіста" прийняла поєдинок першого туру групового етапу Ліги чемпіонів за участю донецького "Шахтаря" та бронзового призера німецької Бундесліги "Хоффенхайму", передає кореспондент УНН.

Команди проводили поєдинок на зустрічних курсах та демонстрували відкриту гру. Швидкий гол вдався німецькому колективу. На 6 хвилині Грілліч обігрався у стінку з Бітенкуром та переправив м'яч над П'ятовим.

Однією з нагод українського клубу був точний верховий навіс у штрафну від Ракицького на Степаненка – півзахисник запустив м'яч трохи вище воріт. Відігратися "помаранчево-чорним" вдалося на 27 хвилині, коли сольний рейд по лівому флангу від Ісмаїлі закінчився його ж голом – 1:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" здобув перемогу у матчі лідерів УПЛ

На 38 хвилині невдалий вихід з воріт П'ятова після подачі з кутового супроводжувався голом головою Хаварда Нордтвейта.

За 15 хвилин до завершення основного часу Ракицький у жорсткому підкаті рятував колектив від виходу один на один німця з П'ятовим. Його фол арбітр оцінив на жовту картку. Проте "Хоффенхайм" не зумів одержати дивідендів зі стандарту.

Рятівником українського клубу став Майкон, який з'явився на газоні "Металіста" із заміни. Бразильця прогавили на підступах до штрафної, і він поклав м'яч у лівий кут воріт Бауманна. До кінця баталії господарі були ближчими до третього голу, але вдовольнилися нічиєю 2:2.

Примітно, що попередні чотири гри за участі "Шахтаря" у ЛЧ неодмінно завершувалися їх перемогами.

Українські Національні Новини

Спорт