shapki-iz-kartonu-okulyari-z-paperu-ta-sholomi-dlya-mopediv-yak-na-filippinakh-boryatsya-iz-shakhraystvom-pid-chas-skladannya-ispitiv

Шапки із картону, окуляри з паперу та шоломи для мопедів: як на Філіппінах боряться із “шахрайством” під час складання іспитів

 • 1137377 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. У мережі стали поширюватися кумедні фотографії, як учні на Філіппінах сидять на уроках у різноманітних шапках та шоломах під час складання іспитів. Таким чином вчителі хочуть позбавитися так званого “шахрайства”, аби їх підлеглі не списували і не допомагали один одному. Про це інформує УНН з посиланням на BBC.

Деталі

Багато студентів прийшли до екзаменаційної зали з безліччю різних ковпаків, зроблених своїми руками з картону, коробок від яєць та інших предметів.

Одна вчителька розповіла BBC, що вона знайшла цікавий спосіб, як показати на своїх уроках учням “порядність і чесність” при складанні іспитів.

У 2013 році поширилася фотографія, на якій студенти університету в Бангкоку пишуть тести з “вушками”, аркушами паперу, заклеєними з обох боків їхніх облич, щоб вони не могли списувати та допомагати один одному.

Учням кажуть одягати капелюхи, шоломи або маски на Хеллоуїн під час іспитів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найбільша кількість стримерів: новий серіал Netflix потрапив в Книгу рекордів Гіннеса.

Українські Національні Новини

УНН Lite